⭐️ Registreret virksomhed

⏳ Hurtig levering på 0-15 minutter!

Threads brugere i Danmark

Forventet Threads brugere i EU og Danmark!

Threads bevæger sig ind i næste fase ved nu at være tilgængelig for EU-baserede brugere, hvilket muliggør, at millioner af flere mennesker kan tilgå Metas Twitter-lignende platform.

Opdateringen og Forventningerne

Denne opdatering var længe ventet, baseret på opdagelser i appen i løbet af de seneste uger.

I første omgang blev Threads’ lancering i Europa forsinket på grund af udviklingen i EU-regulativer, hvilket betød, at Threads-teamet skulle opdatere platformen for at overholde disse nye politikker. Men nu ser det ud til at være i overensstemmelse med de nye krav, og både Instagram-chef Adam Mosseri og Meta CEO Mark Zuckerberg byder EU-brugere velkommen til appen.

Potentiale og Brugertal

Det er en betydelig opdatering for Threads-projektet, som potentielt kan tiltrække millioner af flere brugere til platformen.

Selvom de faktiske tal sandsynligvis ikke er så høje, som man kunne forvente.

Baseret på Metas EU-offentliggjorte data om aktive brugere, betjener Instagram i øjeblikket cirka 259 millioner månedlige aktive brugere i Europa.

Instagrams samlede officielle brugertal er på 1 milliard månedlige aktive brugere, mens Threads nu har over 100 millioner månedlige brugere. Så ud fra dette indikerer det, at cirka en tiendedel af aktive IG-brugere også har tilmeldt sig Threads indtil videre, hvilket sandsynligvis betyder, at Threads’ brugertal sandsynligvis vil stige med omkring 25,9 millioner nye EU-medlemmer som følge af denne udvidelse.

Det er stadig betydeligt og øger Threads’ aktive publikum med 25%. Men det er stadig en del væk fra X, som i øjeblikket hævder at have cirka 250 millioner daglige aktive brugere.

I 2023 har Danmark cirka 2,8 millioner aktive Instagram-brugere. Hvis vi antager, at cirka 10% af danskerne også begynder at bruge Threads, vil antallet af Threads brugere i Danmark være omkring 280.000.

Det bliver interessant at se, om Threads’ nylige popularitet har øget antallet af brugere, da forskellige fællesskaber ser ud til at opleve en stigning i aktiviteten på appen, herunder NBA-fans, som åbenlyst oplever mere aktivitet på Threads. Hvis Threads formår at kapitalisere på nogle af disse populære diskussionsgrupper, kan det betyde, at den snart vil nå over 200 millioner aktive brugere om måneden, hvis den ikke allerede har gjort det.

Vækstpotentiale og Udfordringer

Det sociale medie, X, er dog stadig førende i kapløbet. Selvom det ikke er umuligt at indhente det forspring, har X også omkring 400 millioner aktive brugere om måneden. Hvis Threads når 50% af dette antal inden årets udgang, inden for 6 måneder efter den oprindelige lancering, bør det faktisk være en bekymring for Elon og Co. selvom Elon virker mere interesseret i at starte konflikter via platformen baseret på personlige uoverensstemmelser og bruge X som et ideologisk eksempel, snarere end at få appen til at vokse.

Det er svært at vide præcist, hvor X står i denne henseende, fordi tallene, som X rapporterer, er meget tvivlsomme, og hvis det fortsætter med at miste annoncører, kan det være stort set ligegyldigt, da det ikke vil forblive en bæredygtig forretning uden øget annonceforbrug.

Selv som en sidebemærkning til X’s vækstbekymringer er 200 millioner en solid brugerbase for Threads og en stærk platform at bygge videre på for at skabe sin egen niche.

Levering på 0-15 min.

24 timer i døgnet

Garanti

Altid gratis genopfyldning

Altid klar til at hjælpe

Hurtigt svar på forespørgsler

100 % Sikker Betaling

MobilePay / MasterCard / Visa