⭐️ Registreret virksomhed

⏳ Hurtig levering på 0-15 minutter!

Vilkår og betingelser

Priser

Hos SuperViral tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os retten til at ændre i priserne. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

SuperViral accepterer betaling med VISA og Mastercard. Pengene trækkes fra kundens kort, efter at ordrebekræftelsen er sendt til kundens e-mail, da dette er et digitalt produkt, hvor vores system automatisk leverer din tjeneste. Alle beløb er i DKK (danske kroner). Vi tager forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede produkter.

Levering

Der leveres varer alle ugens dage og levering sker typisk indenfor 5 minutter efter bestilling. Vi tager dog forbehold for at der kan gå op til 72 timer efter bestillingen. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Service

  • SuperViral.dk er på ingen måde tilknyttet Instagram, TikTok, eller andre sociale medier.
  • Det er dit eget ansvar at overholde Instagram-reglerne og enhver lovgivning, som du er underlagt. Du bruger SuperViral på egen risiko.
  • Vi er ikke ansvarlige for dine handlinger og deres konsekvenser. Vi er ikke ansvarlige, hvis din Instagram-konto bliver udelukket af en eller anden grund.
  • Vi kan ikke refundere for igangværende, aktive ordrer, Du accepterer disse vilkår, når du køber en tjeneste fra vores websted.
  • Vi kan ikke garantere kontinuerlig, uafbrudt eller fejlfri drift af tjenesterne.
  • Det er kun kundernes eget ansvar at sikre, at deres konti er indstillet til “offentlig” under deres brug af SuperViral -tjenesten. Enhver nedetid i tjenesten i forbindelse med, at en kunde ændrer sin profil til “privat”, vil ikke resultere i nogen tilbagebetaling af betaling.
  • Du accepterer, at du ved køb af vores tjeneste klart forstår og accepterer, hvad du køber, og at du ikke vil indgive en svigagtig tvist via betalingsbehandleren.
  • Vi forbeholder os ret til at ændre, suspendere eller trække hele eller dele af vores tjeneste eller dele af dens indhold tilbage til enhver tid uden varsel og uden at pådrage os noget ansvar.
  • Det er dit eget ansvar at sikre, at det korrekte link eller brugernavn er angivet ved bestillingen. Der vil ikke blive ydet refundering i tilfælde af fejl relateret til urigtigt angivne oplysninger.
  • Det er dit eget ansvar at kontrollere, om betingelserne er blevet ændret.

Reklamationsret

Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal kontakte os inden for ”rimelig tid”

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives ikke nogen fortrydelsesret da der er tale om levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelse påbegyndes med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at han/hun derved mister sin fortrydelsesret.

Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for SuperViral. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@superviral.dk

Sidst opdateret d. 10/03/2024

Levering på 0-15 min.

24 timer i døgnet

Garanti

Altid gratis genopfyldning

Altid klar til at hjælpe

Hurtigt svar på forespørgsler

100 % Sikker Betaling

MobilePay / MasterCard / Visa